До магазину База інгредієнтів
← Усі інгредієнти
Компонент догляду

Myristic Acid

Міристинова кислота

Природна C14 жирна кислота з кокосу та мускатного горіха — важливий компонент мила та очищуючих засобів. Міристинова кислота дає найкращу тверду кремову піну серед усіх жирних кислот.

жирна кислота С14 піноутворення кокос

Що це таке

Myristic Acid (тетрадеканова кислота, C14:0) — насичена жирна кислота. Найбільший вміст у мускатній олії (~75%), кокосовій (~18%) та пальмоядровій олії. Міристати (солі) — кращі мило-піноутворювачі ніж лаурати та пальмітати. В INCI: Myristic Acid.

Для чого у косметиці

Присутня у складі мила та очищувачів на основі жирних кислот. Природний компонент пальмоядрової та кокосової олій, що використовуються у мильоварінні.

Переваги

  • Найкраща кремова піна серед жирних кислот — Міристат натрію дає найщільнішу та найкремовішу піну порівняно з лауратом (C12) та пальмітатом (C16) — тому мило з кокосовою олією пінить краще за більшість інших.
  • Природний компонент кокосу — Міститься у кокосовій та пальмоядровій олії — натуральне походження, без синтетичного виробництва. Присутня у більшості мил на рослинній основі.
  • Пом'якшення та кондиціонування — Як жирна кислота — пом'якшує шкіру та утворює легку захисну плівку. Менш оклюзивна ніж стеаринова, але приємна на дотик.
Добірка засобів

Усі засоби з Myristic Acid у Pure Moonlight

Засоби з myristic acid — кремова піна природного походження та м'яке очищення з кокосовою кислотою C14.

Засоби Pure Moonlight з Myristic Acid