До магазину База інгредієнтів
← Усі інгредієнти
Компонент догляду

Lauric Acid

Лаурінова кислота

Головна жирна кислота кокосової олії — лаурінова кислота має потужну антибактеріальну та протигрибкову активність. Саме вона відповідає за унікальні очищуючі та антимікробні властивості кокосу.

антибактеріальна кокос С12 антигрибкова

Що це таке

Lauric Acid (додеканова кислота, C12:0) — насичена жирна кислота. Складає ~48% кокосової олії та ~45% пальмоядрової. Найсильніша антимікробна активність серед насичених жирних кислот — руйнує ліпідні мембрани бактерій та вірусів. Моноглурицид лаурінової кислоти — монолаурин (glyceryl laurate) — ще потужніший. В INCI: Lauric Acid.

Для чого у косметиці

Природний антимікробний компонент у засобах для догляду при акне, дерматиті та себорейних станах. Основа кокосового мила.

Переваги

  • Потужна антибактеріальна та антивірусна дія — Лаурінова кислота руйнує ліпідні оболонки бактерій (Staph. aureus, C. acnes) та оболонкові віруси. Одна з найефективніших природних антимікробних молекул.
  • Антигрибкова активність — Ефективна проти Malassezia (гриб себорейного дерматиту та лупи) та Candida — пояснює терапевтичне використання кокосової олії при мікозах шкіри.
  • Очищуючий ПАР-попередник — Лаурат натрію (сіль лаурінової кислоти) — найактивніший очищуючий компонент кокосового мила та основа багатьох SCI та SLSA ПАРів.
Добірка засобів

Усі засоби з Lauric Acid у Pure Moonlight

Засоби з lauric acid для антибактеріального захисту, очищення при акне та протигрибкової дії на шкіру.

Засоби Pure Moonlight з Lauric Acid