До магазину База інгредієнтів
← Усі інгредієнти
Компонент догляду

Rosemary

Розмарин

Ароматична рослина з потужним антиоксидантним та антибактеріальним профілем. Екстракт розмарину — природний консервант та стабілізатор олій у косметичних формулах, відомий також для стимуляції кровообігу у шкірі голови.

антиоксидант природний консервант волосся антибактеріальна

Що це таке

Rosemary extract — екстракт Rosmarinus Officinalis (Salvia Rosmarinus). Містить карнозинову кислоту та карнозол (потужні антиоксиданти та консерванти), розмаринову кислоту, 1,8-цинеол. В INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract або Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

Для чого у косметиці

Застосовується як природний антиоксидант-консервант у засобах з оліями (запобігає прогірканню), у шампунях та стимуляторах росту волосся, антибактеріальних тонерах та засобах від акне.

Переваги

  • Природний антиоксидантний консервант — Карнозинова кислота та карнозол — одні з найефективніших природних антиоксидантів, що захищають олії та інші компоненти від окислення та продовжують термін придатності.
  • Стимуляція кровообігу шкіри голови — Дослідження показують, що олія розмарину порівняна з міноксидилом 2% у стимуляції росту волосся завдяки покращенню мікроциркуляції.
  • Антибактеріальна та протизапальна дія — Розмаринова кислота та ефірні олії активні проти акне-бактерій та зменшують запалення.
Добірка засобів

Усі засоби з Rosemary у Pure Moonlight

Засоби для волосся та шкіри з екстрактом розмарину для антиоксидантного захисту, стимуляції росту волосся та природної консервації.

Засоби Pure Moonlight з Rosemary