Rosemary Leaf Extract
Рослинний екстракт із антиоксидантною та стабілізуючою роллю, який часто використовують для підтримки олійних формул. Rosemary Leaf Extract може допомагати захищати олії від окиснення, але для чутливої шкіри важлива концентрація.
Що це таке
Rosemary Leaf Extract - extract from Rosmarinus officinalis leaves. У косметиці може працювати як botanical antioxidant, fragrance-associated component або стабілізатор олійної фази залежно від типу екстракту.
Для чого у косметиці
Олійні сироватки, бальзами, креми, cleansing balms, body oils, hair oils і формули з рослинними оліями.
Переваги
- Підтримує стабільність олій — Антиоксидантні сполуки розмарину можуть допомагати зменшувати окиснення олійної фази.
- Додає botanical antioxidant support — Може працювати поруч із tocopherol або іншими антиоксидантами.
- Корисний у бальзамах і оліях — Часто зустрічається у формулах, де є багато рослинних ліпідів.