Phenyl Trimethicone
Преміум-силікон з феніловими групами — надає волоссю неперевершений блиск і гладкість. Phenyl Trimethicone відображає світло як дзеркало, захищає від пошкоджень та є секретним інгредієнтом більшості преміум сироваток для сяйва волосся.
Що це таке
Phenyl Trimethicone — силіконова олія з феніловими замісниками. Нелетючий, залишається на поверхні волосся. Феніл-групи мають показник заломлення ~1.46 (близький до кератину волосся) — забезпечують максимальне відображення світла та блиск. В INCI: Phenyl Trimethicone.
Для чого у косметиці
Ключовий інгредієнт у сироватках для блиску волосся, термозахисних засобах та anti-frizz оліях. Також у праймерах та тональних засобах для пористої шкіри.
Переваги
- Максимальний блиск волосся — Феніл-групи мають показник заломлення ~1.46 — майже ідентичний кератину. Кладеться на кутикулу як дзеркало, відображаючи світло у тому ж напрямку — дзеркальний блиск.
- Термозахист та гладкість — Нелетючий — залишається на волоссі та формує захисну плівку при нагріванні до 200°C, знижуючи пошкодження від прасок та фенів.
- Anti-frizz та захист від вологи — Гідрофобна силіконова плівка відштовхує вологу з повітря — запобігає розпушенню та каудлінгу волосся у вологий день.