Компонент догляду
Isobutane
Isobutane
Леткий вуглеводневий propellant для аерозольної косметики. Isobutane допомагає виштовхувати продукт з балона і створювати спрей, піну або dry shampoo cloud.
propellant
aerosol
volatile
spray
Що це таке
Isobutane - газоподібний вуглеводень, який у косметиці використовується як propellant. Він не має доглядової дії, а забезпечує подачу продукту.
Для чого у косметиці
Dry shampoos, лаки для волосся, муси, пінки, дезодоранти, body sprays, аерозольні SPF або спеціальні спреї.
Переваги
- Створює аерозольну подачу — Допомагає рівномірно розпилювати продукт.
- Швидко випаровується — Не має залишатися як важкий шар після нанесення.
- Підходить для пін і мусів — Підтримує текстуру продуктів, які виходять з балона як foam або mousse.