До магазину База інгредієнтів
← Усі інгредієнти
Компонент догляду

Dicaprylyl Carbonate

Дикаприліл карбонат

Один з найлегших сучасних емолієнтів — Dicaprylyl Carbonate відомий під торговою маркою Cetiol CC. Абсолютно нежирна dry-feel текстура, ідеальний носій для ZnO та TiO₂ у мінеральних санскрінах.

dry-feel мінеральний санскрін Cetiol CC легкий емолієнт

Що це таке

Dicaprylyl Carbonate — ефір вугільної кислоти та 2-октанолу. Відомий під торговою назвою Cetiol CC (BASF). Ультралегка dry-feel текстура — легший ніж силікони та cyclopentasiloxane. Ключова перевага: ідеальний диспергуючий агент для ZnO та TiO₂ нано-частинок у мінеральних санскрінах. В INCI: Dicaprylyl Carbonate.

Для чого у косметиці

Стандартний носій для мінеральних UV-фільтрів (ZnO, TiO₂) у сучасних санскрінах. Також у легких сироватках та засобах для жирної шкіри.

Переваги

  • Ідеальний носій мінеральних UV-фільтрів — Диспергує наночастинки ZnO та TiO₂ рівномірніше ніж більшість олій — мінімізує білий відтінок та забезпечує рівномірний розподіл захисного шару.
  • Ультралегке dry-feel нанесення — Один з найлегших відомих емолієнтів — ніякого жирного залишку, повністю сухе відчуття після нанесення. Ідеальний для жирної шкіри, що потребує захисту від сонця.
  • Стабільність та комфорт формул — Відмінна хімічна стабільність при UV-опроміненні та нагріванні — не окислюється, зберігає легкість та захисні властивості засобу протягом усього терміну придатності.
Добірка засобів

Усі засоби з Dicaprylyl Carbonate у Pure Moonlight

Легкі мінеральні санскріни та dry-feel засоби з dicaprylyl carbonate для жирної та комбінованої шкіри.

Засоби Pure Moonlight з Dicaprylyl Carbonate