Компонент догляду
Benzyl Benzoate
Benzyl Benzoate
Ароматичний компонент, solvent і fragrance fixative, який часто трапляється у parfum-композиціях. Benzyl Benzoate може бути fragrance allergen і важливий для людей із чутливою або схильною до дерматиту шкірою.
fragrance allergen
fixative
solvent
parfum
Що це таке
Benzyl Benzoate - ester of benzyl alcohol and benzoic acid. У косметиці використовується як fragrance component, solvent for perfume materials або fixative.
Для чого у косметиці
Парфумовані креми, body care, hair care, perfumes, SPF, decorative cosmetics і fragrance blends.
Переваги
- Підтримує fragrance-композицію — Може допомагати ароматичним молекулам краще розчинятися і триматися.
- Працює як fixative — Допомагає аромату бути стійкішим у продукті.
- Маркер ароматизації — Його наявність у складі сигналізує, що продукт не fragrance-free.