Компонент догляду
Benzisothiazolinone
Benzisothiazolinone
Консервант із групи isothiazolinones, який частіше зустрічається у побутових, технічних або rinse-off формулах, ніж у м'якому leave-on догляді. Benzisothiazolinone важливий для людей із чутливістю до цієї групи консервантів.
preservative
isothiazolinone
sensitizer
regulated
Що це таке
Benzisothiazolinone - synthetic preservative from isothiazolinone family. Він допомагає контролювати мікробний ріст, але може бути сенсибілізатором для частини людей.
Для чого у косметиці
Rinse-off продукти, hair care, деякі косметичні або побутові формули залежно від регіону, концентрації і дозволеного використання.
Переваги
- Захищає від мікробного псування — Допомагає формулі залишатися стабільною і безпечною під час використання.
- Ефективний у малих кількостях — Як і багато isothiazolinones, може працювати при низьких концентраціях.
- Корисний для технічної стабільності — Його роль переважно preservative, а не доглядова.